Снимки на дрехи

снимки на дрехи

Снимките на дрехи са една от най-честите услуги за които се ползват професионални фотографи. Продажбата на дрехи е една от най-оборотните ниши в онлайн търговията в България и тъй като в интернет пространството единствения начин да се добие представа за продукта са именно неговите снимки, от изключителна важност е те да са перфектни във всяко едно отношение и да представят дрехите ви в най-добрата им светлина.
Има няколко стандартни типа снимки на дрехи.
– На бял фон: най-разпространения вариант за заснемане на дрехи. Най-често дрехите са облечени от модел и се снима на неутрален фон(най-често бял). Универсален начин на заснемане който концентрира вниманието върху дрехата. – В екстериор или интериор: отново дрехата е облечена от модел като той е в естествена среда, най-често сред природата или в подходящ интериор. – Невидим манекен: Дрехата изглежда облечена, но не се вижда тялото на модела. Доста популярен и съвременен метод като по този начин абсолютно цялото внимание е върху дрехата.
Разбира се вариантите за заснемане са безкрайни и тясно свързани с целта за която се правят снимките. Така например за продуктова снимка в онлайн магазин е напълно достатъчна снимка тип невидим манекен или на бял фон. При тези снимки целта ще е да покаже самия продукт, детайли от него, неговата разцветка и т.н. Когато обаче говорим за рекламна снимка, тя трябва да предава посланието ви към клиента, тук вече трябва да изградим концепция която да отговаря на целевата ви група. Например ако продавате строги бизнес костюми насочени към по заможни господа, няма да е удачно модела да бъде 16-годишен младеж. Също така обстановката в която се снима трябва да е съобразена и да допринася за крайната визия. С удоволствие ще съдействаме за изграждането на подходяща концепция за снимките.

Ако искате още информация, цени на услуги или оферта специално за Вас свържете се с нас.